Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέλοντας να σας ευχαριστούμε και να σας ικανοποιούμε για τη συνεχή προτίμηση σας προς εμάς, συνεχώς προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τις συνολικές υπηρεσίες και παροχές μας.

Τους τελευταίους μήνες πολλές μικρές και μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στο χώρο μας προς το καλύτερο πάντα και οι σημαντικότερες είναι οι ακόλουθες

 

24ωρη Καθαριότητα

Παράλληλα με το προυπάρχον προσωπικό υποδοχής που θα συναντήσετε σε κάθε μας βάρδια, το studio έχοντας σαν στόχο πάντα να προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον ξεκίνησε και απασχολεί όλο το 24ωρο μέσα στο χώρο του επαγγελματίες γυναίκες υπεύθυνες για την άριστη καθαριότητα και υγιεινή των κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων του.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι κάθε φορά που μπαίνετε σε κάποιο από τα δωμάτια μας να απολαμβάνετε την ίδια ακριβός αίσθηση που έχετε όταν εισέρχεστε σε κάποιο δωμάτιο καλού ξενοδοχείου το οποίο έχει καθαριστεί και ετοιμαστεί σχολαστικά για εσάς.

Εξυπακούεται οτι τα σεντόνια-μαξιλάρια μας αλλάζονται αυστηρά ανα πελάτη ενω τα πάντα μέσα στο δωμάτιο (ντουζιέρες, νιπτήρες, πατώματα κτλ) ξανακαθαρίζονται ανεξάρτητα αν έχουν λερωθεί ή οχι απο την προηγούμενη χρήση τους.

Παρόλαυτα αν νίωσετε οτι σε κάποιο απο τα δωμάτια μας δεν έχει δωθεί η απαραίτητη φροντίδα που απαιτείται πριν σας παραχωρηθει, μη διστάσετε να μας καλέστε με το εσωτερικό επίτοιχο τηλέφωνο των δωματίων και είτε το προσωπικό μας να το ξανακαθαρίσει είτε να σας αλλάξουμε δωμάτιο.

 

Free bar


Έχοντας σαν στόχο να κάνουμε ακόμα πιο άνετη , ευχάριστη και αναπαυτική την παραμονή σας στο χώρο μας και ειδικότερα στο κάτω σαλόνι μας στήσαμε και λειτουργούμε για εσάς ένα δωρεάν bar με όλα σχεδόν τα βασικά ποτά και αναψυκτικά.

Έτσι λοιπόν είτε μια κούπα ζεστού γαλλικού καφέ τα πρωινά, είτε κάποιο αναψυκτικό ή χυμός το μεσημέρι , είτε οποιοδήποτε ποτό (ουίσκι, βότκα, τεκίλα, ρούμι, μαρτίνι, τζίν, ursus κ.α.) μπορεί να θέλετε το bar μας αν και σχετικά μικρό είναι πλήρως εξοπλισμένο για κάθε σας ανάγκη.

Τα φιλόξενα σκαμπό του άλλωστε σας περιμένουν για να χαλαρώσετε πρίν και μετά την επαφή σας με κάποια κοπέλα.

 

Εκπτωτικές βάρδιες

Παρόλο τα extra έξοδα και κόστη του studio  με την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για 24ωρη καθαριότητα άλλα και τη λειτουργία ενός δωρεάν bar, δεν θα μπορούσαμε να μέναμε αμέτοχες με την οικονομική κρίση της εποχής μας και με τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και άρα και η πλειοψηφία των πελατών μας.

Με πρώτο μας μέλημα να μήν κάνουμε σε καμία περίπτωση εκπτώσεις στις υπηρεσίες μας και στις παροχές μας προς τους πελάτες μας, άλλα αποφασισμένες να σας δώσουμε την δυνατότητα να συνεχίζεται να μας βλέπεται με ευνοικότερους για εσας οικονομικούς όρους καθιερώσαμε κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμα μας κάποιες βάρδιες με μειωμένες τιμές. Οι βάρδιες αυτές δεν είναι προκαθορισμένες αλλα κάθε εβδομάδα αλλάζουν με σκοπό κυκλικά βδομάδα παρά βδομάδα να αγκαλιάζουν όλες τις ημέρες και ώρες και όλες τις κοπέλες έτσι ώστε όλοι σας  κάποια στιγμή/στιγμές να μπορείτε να συναντάτε τις αγαπημένες σας κοπέλες σε βάρδιες και ώρες φυσικά που σας βολεύουν.

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώνεστε εβομαδιαίως για το ποιές είναι οι εκπτωτικές μας βάρδιες της τρέχουσας εβδομάδος δεν έχετε παρά να κάνετε μια εγγραφή το email σας στο πεδίο του newsletter μας (κάτω χαμηλά) στην αρχική σελίδα του site μας.

 

Με κάθε εκτίμηση και σεβασμό προς όλους εσάς...

Studio Oriental

Φυλής 104

Κατεχακη 8

 
1.
Ρόξυ
 
10.0
2.
Νόνη
 
9.0
3.
Ζωή
 
8.9
5.
Μπέτυ
 
9.5
6.
Μπέτυ
 
9.5
9.
Γίν γίν
 
9.5
10.
Γίν γίν
 
9.5
11.
Γίν γίν
 
9.0
12.
Ζωή
 
9.3
13.
Γίν γίν
 
9.0
14.
Ζωή
 
9.4
15.
Νόνη
 
9.6
16.
Νόνη
18.
Ζωή
 
9.3
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner