Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λεπτομέρειες κριτικής

 
Μπέτυ
 
Μπέτυ 2016-04-23 03:58:02 feetlover40
Γενική Βαθμολογία 
 
9.8
Εμφάνιση Πρόσωπο 
 
9.5
Εμφάνιση Σώμα 
 
9.5
Διάθεση 
 
10.0
Επικοινωνία 
 
10.0
feetlover40 Κριτική από feetlover40    23 April, 2016
Top 500 Κριτής  -   Όλες οι κριτικές μου

Μπέτυ απίστευτη...

Είναι βραδάκι και πηγαίνω στο στούντιο για δεύτερη φορά, έχοντας αποφασίσει να κάνω αυταρχικό με την Μπέτυ αφού έχω διαβάσει για αυτήν τόσες κριτικές. Φτάνω στο στούντιο, κάθομαι στο σαλόνι και βγαίνουν τα κορίτσια. Διαλέγω την Μπέτυ φυσικά, γίνεται η συνενόηση για αυταρχικό και ανεβαίνω στο δωμάτιο. Η αγωνία μου είναι στο κατακόρυφο. Σε λίγο χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι η Μπέτυ και με ρωτάει για το πρόγραμμα. Της εξηγώ ότι θέλω πρόγραμμα με ποδολαγνεία και ουρολαγνεία. Η Μπέτυ με ρωτάει λεπτομέρειες, μετά κάνω ένα γρήγορο ντουζ και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Σε λίγο ακούω τακούνια έξω από την πόρτα η οποία ανοίγει και εμφανίζεται η Μπέτυ.
-Γειά σου, μου λέει, γιατί είσαι ξαπλωμένος; Σήκω και έλα εδώ τώρα! Την πλησιάζω και με οδηγεί στον διπλανό χώρο. Στην συνέχεια με δένει όρθιο σε ένα στύλο και ξαπλώνει στο κρεβάτι μπροστά μου. -Άνοιξε το στόμα σου, με διατάζει και βγάζει το πέδιλό της. Ανοίγω το στόμα μου και η Μπέτυ μου βάζει τα δάχτ από πίσω αλλά ήταν η πρώτη μου φορά με γυναίκα. Η Μπέτυ με γάμησε δυνατά. -Έτσι, καριόλα, πάρτα, σου αρέσει που σου γαμάω τον κώλο; Με ξέσκισε. Με πήρε μετά ανάσκελα με τα πόδια ψηλά. -Τώρα, θα με γλύψεις μου είπε κάποια στιγμή αφού με είχε ξεσκίσει. Κάθησε στο πρόσωπό μου και μου έβαλε το μουνί της στο στόμα. Άρχισα να της κάνω ένα πολύ παθιασμένο γλυφομούνι μέχρι που έχυσε πάνω στην γλώσσα μου. Τρελάθηκα. Η Μπέτυ είναι απίστευτη. Όμως δεν είχε τελειώσει ακόμη. Έστρωσε απορροφητικό χαρτι στο πάτωμα και με έβαλε να ξαπλώσω. Ήρθε όρθια από πάνω μου. Άνοιξε τα πόδια της και άφησε λίγα κάτουρα να πέσουν στο πρόσωπό μου. -Άνοιξε το στόμα σου, με διέταξε. Μετά ανακάθησε και μου έφερε το μουνί της μπροστά στο στόμα μου. Το έβλεπα να πάλλεται και να συσπάται και άρχισε να με κατουράει κανονικά μέσα στο στόμα. -Κατάπινε, σκλάβε...όλα θα τα πιείς. Με ανάγκασε και κατάπια αρκετά. Με κατούρησε στο πρόσωπο, και στον πούτσο που τον έπαιζα. Έχυσα πολύ έντονα. Η Μπέτυ με είχε τρελάνει.

Ήταν χρήσιμή αυτή η κριτική; 
30
Αναφορά αυτής της κριτικής

Σχολια

1 αποτελέσματα - προβάλλονται 1 - 1
Σειρά με βάση  
Για να σχολιάσετε παρακαλώ εγγραφείτε ή εισέλθετε στο λογαριασμό σας.

nick the greek toys
14 November, 2018
Αναφορά αυτού του σχολίου
file m poso kostise ayto to programma pou pires>?? euxaristw!!
1 αποτελέσματα - προβάλλονται 1 - 1
2.
Σάρα
 
10.0
3.
Νεφέλη
 
9.4
4.
Γίν γίν
 
9.5
11.
Σάρα
 
10.0
12.
Σάρα
 
10.0
16.
Γίν γίν
 
9.0
17.
Σάρα
 
9.8
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
spinner